Slim omgaan met je regenwater rond het huis en in de tuin

Producten

Nog nooit was een tuin zo gegeerd als in 2020.  De tuin heeft zich werkelijk ontpopt tot een verborgen coronaschat, een persoonlijk vakantieparadijs dat je met zorg onderhoudt. Het positief puntje van de pandemie is misschien wel dat de appreciatie voor onze tuin versterkt is.

Zo merken we onder andere dat de ecologische of klimaatbestendige tuin steevast aan populariteit wint. We worden in de media overstelpt met berichten over waterschaarste, droogte, waterdoorlatende verharding en infiltratie. Slim of slimmer omgaan met regenwater is hier echter een onderdeel van, én daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen. Zo hebben wij oplossingen ontwikkeld en onze producten verbeterd zodat regenwater in jouw tuin niet verspild wordt.

Ecologie kan perfect hand in hand gaan met design. De tuin is als het ware het verlengstuk van onze woonkamer geworden, én net daarom wil je dat het er mooi uitziet. Het is om die reden dat wij bij ACO naast kwaliteit zoveel aandacht schenken aan design. Elk detail is belangrijk. Of het nu gaat over afvoergoten, klokputjes of tegeldeksels, ze bepalen mee hoe mooi jouw tuin of terras er uitziet. En natuurlijk zijn wij trots als we hier mogen aan bijdragen.

In het kort : design, discretie, drempelluw woongenot en milieu zijn de ingrediënten.

Veel lees- en kijkplezier alvast.

Waar ACO House & Garden producten kopen?